RHD
Cuvant introductiv

Cuvant introductiv

Stimati colegi, dragi prieteni,

 

Avand in fata modelul IHC (International Hernia Collaboration), am decis sa infiintam o asociatie profesionala – HTC (Hernia Training Center) -  a chirurgilor de perete abdominal, care are ca principal scop organizarea cursurilor si congreselor de chirurgie parietala. 

 

Unul dintre motivele pentru care am facut acest pas este nevoia de a fi cat mai apropiati si interactivi cu colegii interesati de evolutia tuturor – ca un intreg – in herniologie.

 

Am infiintat HTC impreuna cu Alexandra Chelariu si Mircea Lica, eliminand structuri si ierarhii care pot fi la un moment dat piedici in calea scopului nostru.

 

Membrii vor avea acces nemijlocit la materiale educationale care cuprind articole si postari saptamanale, dar mai ales operatii live transmise din sala de operatie, cu posibilitatea de a intra in contact cu echipa operatorie. Totodata, acestia vor avea acces prioritar si cu taxa redusa la cursurile si conferintele organizate HTC (inclusiv la conferinta Romanian Hernia Days din octombrie 2019).

 

Nu in ultimul rand, membrii asociatiei vor putea intra intr-un program de fellow in clinici partenere din strainatate.

 

Ne propunem ca atat prin HTC cat si prin RHD sa devenim un reper de incredere pentru cei ce doresc sa aiba acces la educatie medicala la standarde internationale.

 

Va multumim ca ne sunteti alaturi in acest inceput de an si de drum !

Doctor Victor Radu
 

 

 

Dr. Victor Radu

Dr. Victor Radu
Dr Alexandra Chelariu

Dr. Alexandra Chelariu
Dr Mircea


Dr. Mircea Lica